Вход
Потребител

ПаролаНе сте потребител?
Натиснете тук за да се регистрирате.

Забравихте паролата си?
Поискате си нова тук.
Анкета
Вашият избор на училище за 1 клас се определя от:

престижа на училището
престижа на училището
62% [93 гласували]

разстоянието до дома
разстоянието до дома
31% [46 гласували]

други
други
7% [10 гласували]

Брой гласували: 149
Трябва да сте регистриран за да можете да гласувате.
Начало: 08.01.14

Архив
ЧАСОВНИК

Забавно!
Игри за най-малките ни ученици

създадени от големите ученици

Игра за двама
Смятай със Снежанка
Игра "Судоку"

Знаеш ли английски?
Твоята зодия

още игри
СЪОБЩЕНИЕ

Със Заповед № РД-01-114/05.03.2020 г. на министъра на здравеопазването се обявява грипна епидемия на територията на Република България от 06.03.2020 г. до 11.03.2020 г. вкл.

Преустановява се учебният процес от 06.03.2020 г. до 11.03.2020 г. вкл.

От ръководството


Предпазване от заболяване с коронавирус

На Вашето внимание предоставяме Презентация на Министерството на здравеопазването, относно мерки за предпазване от заболяване с коронавирус.


НЕ НА АГРЕСИЯТА В УЧИЛИЩЕ

„НЕ НА АГРЕСИЯТА В УЧИЛИЩЕ“

На 26.02.2020 г. под девиза “Lift each other up” или „Заедно нагоре“ в Актовата зала учениците от 56. СУ „Проф. Константин Иречек“ отбелязаха международния ден против агресията и тормоза в училище – известен и като „Ден на розовата фланелка“.

Гости бяха музикантите от рок-група „Innerglow“, които с изпълненията си подкрепиха учениците и заедно повтаряха позитивните послания: Да бъдем толерантни! Да бъдем съпричастни! Да приемем различията! Да ни води доброто! Да уважаваме себе си и своите учители! Да подадем ръка на нуждаещия се от помощ! Да бъдем приятели!

В подкрепа на учениците от Спортното училище „Ген. Вл. Стойчев“ учениците от 56. СУ „Проф. Константин Иречек“ прочетоха своето послание-подкрепа.


ДА СПРЕМ АГРЕСИЯТА!
На вниманието на родителите
147 години безсмъртие...

Ние помним твоите завети

На 19.02.2020 г. в Актовата зала на училището учениците от III и IV клас на 56. СУ „Проф. Константин Иречек“ участваха в един необикновен урок по родолюбие в памет на Апостола.

Сборна група ученици от IV клас рецитираха и разказваха за живота и делото на Левски. Звучаха познати и нови стихове в памет на Апостола. Леа от IV ж клас изпя песента „Апостоле“, а всички ученици пяха заедно с нея „Молитва за България“.

С благодарност за всеотдайния труд на Адела Стоянова, Дора Евстатиева и Мария Стоянова – преподавател по музика в начален етап, подготвили тържеството.

Мая Николова,

директор